INSCRIPCIONS COMPANYIES - 32a FIRA

Obrim la convocatòria artística per presentar propostes per participar a la 32a edició de la Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà els dies 30 d'abril, 1 i 2 de maig de 2021.

L'equip organitzador de la Fira ens proposem per a aquest 2021, seguir mantenint-nos com el marc de referència per a la presentació d'espectacles de teatre de titelles, ombres i teatre visual, així com ser un punt de trobada per al sector professional de les Arts en Viu i de les Arts Escèniques; propiciant i potenciant la divulgació de l'art titellaire i el mercat d'aquesta disciplina teatral en un esdeveniment amb accent internacional, tan per la procedència de les companyies com per la dels professionals assistents.

Com bé sabeu, la Fira 2020 es va organitzar dues vegades i es va haver de suspendre en ambdós ocasions. Una al maig per l'estat d'alarma i posteriorment, al juliol. Malgrat ja hi havia la programació definida per a les dues Fires, obrim nova convocatòria a totes les companyies interessades en fer-nos arribar la seva proposta, tan si ja havien estat programades com si no.

La selecció de propostes seguirà responent a criteris de qualitat artística, innovació, actualitat de la producció i de capacitat de programació dins el marc de la Fira.

Atesa la situació actual, estem treballant en diferents possibles formats de Fira. En funció de l'evolució de la pandèmia i la permissivitat de celebració d'actes i esdeveniments culturals tindrà una forma o una altra, sempre mantenint intacte els seus objectius i valors fidels.

Us emplacem a llegir atentament les condicions de participació, degut a que la presentació d'una o més propostes implica l'acceptació de les mateixes.


INSCRIPCIÓ A LA FIRA DE TITELLES AQUÍ
BASES PER PARTICIPAR AQUÍ
DEL 6 D’OCTUBRE AL 30 D’OCTUBRE DE 2020