ACTIVITATS

ACTUACIONS AL CARRER


En aquesta edició, la Fira continua acollint espectacles als espais oberts, tot i que en ubicacions alternatives per tal de garantir el control d’accés i el registre previ que les mesures vigents demanen, a la Plaça Esteve Cuito, Plaça del Museu de Lleida, Plaça de la Llotja i al Pati del Convent de Santa Clara.


CINEMA, TITELLES I CRISPETES


Un any més, el cinema en què el teatre de titelles i objectes n’és el protagonista, estarà present a la Fira. En aquesta edició, podrem gaudir de la projecció de la primera pel·lícula de cinema de la companyia Zero en Conducta.
Lleida acollirà la seva estrena a Catalunya.

ESPAI FUNATIC
1/5/2021 - 17 h
2/5/2021 - 13 h i 17 h

Pel·lícula Anima, Animae, Animam
ZERO EN CONDUCTA
Majors de 12 anys / Castellà amb subtítols en anglès / 30'


TITELLES AL TERRITORI


Novament, la Fira sortirà de la ciutat de Lleida. Enguany i com a novetat d’aquest 2021, la Fira serà present al Gargar Festival de Penelles amb l’espectacle Penjant d’un Fil de la companyia Di Filippo Marionette.

LA FIRA AL GARGAR FESTIVAL 1/5/2021

Penjant d'un fil
DI FILIPPO MARIONETTE
Familiar / Sense paraules / 55'


LA FIRA S'IMPLICA


CENTRE PENITENCIARI PONENT
Per segon any, la Fira programa una actuació de titelles a la presó, per tal que els presos puguin gaudir gratuïtament d’un espectacle.

3/5/2021

Penjant d'un fil
DI FILIPPO MARIONETTE
Familiar / Sense paraules / 55'

CENTRE DE DIA PER A LA GENT GRAN SANTA CLARA
Com a novetat, la Fira programa una actuació de titelles al Centre de Dia del Convent Santa Clara, per tal que els seus usuaris puguin gaudir gratuïtament d’un espectacle.

3/5/2021

Penjant d'un fil
DI FILIPPO MARIONETTE
Familiar / Sense paraules / 55'


TRADUCCIÓ A LA LLENGUA DE SIGNES CATALANA
Gràcies a la col·laboració de l’associació Deixa’ns signar, els actes protocolaris de la Fira, es tradueixen a la llengua de signes.

Al voltant de 40 actuacions, la meitat de la programació, s’ofereixen sense paraules, fent així la Fira més accessible a tothom.