PRESENTACIONSSALA MARTINA CASTELLS
Estudi sobre el Sector del Teatre de Titelles, Visual i d'Objectes
Es tracta del primer estudi realitzat a Espanya sobre el nostre sector (TTVO) que ha posat de manifest les característiques, riqueses i mancances més importants de la professió en tot l'ecosistema que l’envolta —companyies, festivals, teatres, museus, tallers de construcció, etc.—.
Està compost de dos apartats:
  1. l’apartat quantitatiu, signat per José Luís Melendo, basat en un total de 1.119 enquestes contestades a 9 qüestionaris diferents, 2 comuns a tot el sector, i 7 específics en funció de les diferents tipologies d’agents, en el que han participat 441 agents, la qual cosa suposa el 65% del cens real existent, amb un nivell de confiança del 95% i un marge d’error del 4,89%.

  2. l’apartat qualitatiu de l’Estudi, signat per Toni Rumbau, està basat en 19 entrevistes en profunditat, realitzades a 20 mestres rellevants del sector.

Horari: de 16 a 16.30 h
TELL- Associació Territori a Escena Lleida
És una associació formada exclusivament per companyies de les Terres de Lleida de diferents disciplines, creada el setembre del 2020.

Horari: de 16.30 a 16.45 h

Centre de Creació de Teatre Visual i de Titelles de Catalunya
Amb dos festivals i una programació estable de titelles amb més de 190 representacions anuals, Can Ninot, el Teatre Més Petit de Catalunya s’ha fet gran i ja treballa en dos municipis diferents: Sant Cugat i L’Hospitalet de Llobregat.
En el marc del seu 10è Aniversari, endega el Centre de Creació de Teatre Visual i de Titelles, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de l'Hospitalet, per donar resposta a la necessitat d’una formació continuada per a professionals i futurs professionals del món dels titelles i la necessitat de tenir un espai per a residències estables i puntuals, per a companyies del nostre país.

Hora: de 16.45 a 17 h

Col·lectiu Galleda
Una associació que aplega les companyies dedicades a les instal·lacions de carrer i sorgida per reivindicar-ne la seva existència.

Hora: de 17 a 17.15 h

Festivals Nacionals de Titelles
Ronda de presentacions dels festivals nacionals assistents a la 32a Fira de Titelles

Hora: de 17.15 a 17.45 h

Festivals Internacionals de Titelles
Ronda de presentacions dels festivals internacionals assistents a la 32a Fira de Titelles.

Hora: de 17.45 a 18.15 h

Residència artística
La Fira acull la residència de la companyia italiana Di Filippo Marionette, per tal que pugui treballar en la seva darrera producció i ultimar-ne els detalls de cara a la seva estrena absoluta en el marc de la Fira.
Aquest stage servirà per finalitzar la producció abans de la seva estrena absoluta en el marc de la Fira de Titelles.