TALLERS COFAEEL VALOR DE LA MARCA
Per què serveix una marca? Com crear una marca a les arts escèniques i redibilitzar-la.

En col·laboració amb COFAE s’impartirà un taller sobre la gestió de les marques en el sector de les Arts Escèniques, posant de relleu conceptes bàsics relacionats amb la creació, la gestió i la utilització de marques, amb exemples pràctics, intentant sempre adaptar-los al món de la gestió en les arts escéniques.

Posteriorment s’obrirà un debat amb tots els assistents, atenent a exemples i casos de les arts escèniques, així com provinents d’altres sectors i el seu possible traspàs al marqueting de les arts escèniques. Es posaran al descobert algunes bones pràctiques, i previsiblement se’n generaran d’altres durant el desenvolupament del taller.

El taller anirà a càrrec de Pedro Antonio García. És soci director d’Itaca Alternative Consulting, una consultoria de Marqueting i Comunicació en que ha ocupat entre altres els llocs de Director de Comunicació, Director d’Investigació de Mercats i Director de Marqueting de Coca-Cola España. És ponent habitual en Màsters, entre altres, IED (Institut Europeu di Design), MSMK (Madrid School of Marketing). Copromotor del Foro Cultura Empresa.

Horari: de 10.15 a 11.45 h
Lloc: La Llotja. Sala MR1
Preu: gratuït, amb inscripció prèvia
Coorganitzada amb COFAE


   

LLANTERNES A LA NIT
La metodologia d’acompanyament professional, aplicada a projectes escènics.

En col·laboració amb COFAE, tanmateix, s’oferirà un taller que girarà al voltant de la necessitat d’acompanyament professional en projectes culturals.

A través d’aquest taller es pretén estimular el coneixement sobre què és un acompanyament a projectes culturals i la necessitat de posar en marxa oficines o convocatòres que incideixin en aquesets processos com a fonament per a l’èxit de les produccions en un pla més enllà del local.

El taller l’impartirà Roberto Ramos de León, Coordinador i docent al Màster en Gestió de Polítiques i Projectes Culturals de la Universitat de Saragossa. Coordinador de continguts i responsable d’acompanyament en el curs d’expert “Cultura i desenvolupament. El treball en el sector cultural” de la Universitat Jaume I. Ha treballat en varis projectes de cooperació cultural internacional lligats a la professionalització d’agents culturals, en que ha sigut responsable d’unitats d’acompanyament.

Horari: de 10.30 a 12 h
Lloc: La Llotja. Sala MR2
Preu: gratuït, amb inscripció prèvia
Coorganitzada amb COFAE