FACILITADORA PRO DE LA FIRAAmb aquesta iniciativa Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado (COFAE) reforça la tasca de les fires, tot facilitant punts de trobada entre els diferents professionals assistents.

Les fires en general i també la Fira de Titelles de Lleida, són espais de negoci i trobada entre professionals. Per aquest motiu des de COFAE s’ha activat aquesta línia de generació de contextos i situacions que afavoreixin la creació de punts de trobada i connexió entre ells.

La funció de la facilitadora PRO consisteix en posar en contacte a professionals que no es coneixen, ja sigui per iniciativa pròpia o bé donant resposta a encàrrecs de professionals que necessitin contactar amb algú en concret.

Per sisè any consecutiu la persona designada per la Fira de Titelles de Lleida és Margarida Troguet, gran coneixedora del sector de les arts escèniques. Ella aportarà tots els seus amplis coneixements a les tasques de facilitadora. Per la llarga, exitosa i reconeguda trajectòria que té dins el món escènic, la seva tasca serà de gran ajuda per als professionals.MARGARIDA TROGUET
Vicepresidenta del Plenari del CONCA i gestora cultural de l’àmbit de les arts escèniques. Va ser directora del Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida del 1998 fins el 2015. Després de molts anys treballant per les arts escèniques des de l’administració local ha endegat un projecte personal com a gestora cultural independent dins de l’àmbit escènic: elabora continguts i duu a terme comissariats i acompanyaments de projectes escènics.


Horaris:
Dia: dj. 2 de maig 15 a 19 h
Lloc: Vestíbul – La Llotja


Dia: dv. 3 de maig de 9 a 14 h i de 16 a 18 h
Lloc: Vestíbul – La Llotja


Dia: ds. 4 de maig, d’11 a 14 h i de 17 a 19 h
Lloc: Vestíbul - Teatre Escorxador


Dia: dg. 5 de maig, d’11 a 14 h
Lloc: Vestíbul - Teatre Escorxador